Over mij

Toen ik in 2011 in een zware burn out met angstaanvallen en hyperventilatie belandde werd ik noodgedwongen te anders te leven.  Het werd een leven op eigen ritme, mijn eigen lichaam leren kennen en vooral bewust pauzes in te plannen.

Ik hou van sporten, actie, creatief zijn, nieuwe recepten ontwikkelen, fotograferen en af toe een pauze moment te nemen op mijn mat.  Ik hou van reizen, stilte en kleine dingen die je gelukkige momenten geven. Ik ben een mama van 2 pubers die alle aandacht verdienen maar ik las ook mijn me-time in.

Ik ben een gecertificeerd yogi met een ‘down to earth’ kantje.  Ik schrijf boeken, blogs en wil mensen vooral terug ‘power’ geven in het leven en in hun lichaam. Mijn filosofie draait rond gezonde voeding, een ‘chille’ mindset & bewegen.

Ik geloof erin dat iedereen kan genieten van een energiek & gelukkig leven!

 

Schrijfster van boeken: POWER, POWERBODY, POWERBOOST, POWERPLANNER en een dagelijkse PORTIE POWER.

Gecertificeerd Sportleerkracht

Mindfulness in communicatie (opleiding van David Dewulf)

Gecertificeerd Kundalini YOGA teacher (500H)

Gecertificeerd STARCHILD YOGA teacher.

Gecertificeerd Kinderyoga teacher.

Gecertificeerd YIN YOGA teacher. (Mirjam Wagner) (100H)

Personal Coach Trainer (NSAM training)

Gezondheidstherapeut + Gecertificeerd natuurvoedingsdeskundige

Gecertificeerd Pilates Teacher (Emma Newhaw)

Gecertificeerd Gymball Instructor (Emma Newhaw)

Faciatrainer met Blackroll (function training)

Creatieve therapie in opleiding

Sportvoeding in opleiding (deel 2) Maastricht.

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s