Short bike trip Mallorca

Deze afbeelding heeft een leeg alt-attribuut; de bestandsnaam is IMG_1256.jpg

De eerste editie was een succes, dus volgt ook een tweede editie 🙂

Programma

Van 14 tot 17 mei 2020 trekt Thomas Cook naar dé ideale fietsbestemming: Mallorca. Elke dag een nieuwe schitterende fietsroute doorheen prachtige landschappen en dit aan de zijde van een van de leading ladies van het vrouwenpeloton: Claudia Van Avermaet. De fietsvakantie is er zowel voor dames als heren die op een ontspannen manier willen genieten van dit mooie fietseiland. Na de rit kan je indien gewenst deelnemen aan een After-Bike yogasessie in de tuin van het hotel of relaxen op een van de leuke terrasjes onderweg. ’s Avonds geniet je van de heerlijke lokale gerechten in dit hotel.

Tijdens deze 4-daagse fietsvakantie staan er 4 vaste ritten in 2 verschillende niveaugroepen gepland. je rijdt op de nieuwste kwalitatieve Merckx Lavaredo68 fiets met velgremmen. De ritten worden begeleid door lokale fietsgidsen. Op de dag van aankomst is er een uitgebreide infosessie.

Heb je er zin in? of wil je nog meer info? check dan deze website:

Deze afbeelding heeft een leeg alt-attribuut; de bestandsnaam is FullSizeRender.jpg
Deze afbeelding heeft een leeg alt-attribuut; de bestandsnaam is IMG_1090.jpg
Deze afbeelding heeft een leeg alt-attribuut; de bestandsnaam is IMG_1128.jpg

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s