Samenwerken

En het werkt! Meer dan 25.000 mensen hebben dit plan toegepast en voelen zich fitter & bruisen van de energie.

Wil je graag:

 • Een lezing.
 • Een samenwerking voor jouw product.
 • Een presentatie voor jouw evenement.
 • Een kookworkshop,
 • Een workshop in je bedrijf, je event of elders? Dat kan!
 • Contacteer me en samen bekijken we de opties:
 • thepowerloft@outlook.com

LEZINGEN: (duurtijd 60 min)

 • LEZING REPOWER

  In 7 weken een stressvrij en gezond lichaam

  Claudia helpt je lichaam er weer bovenop te krijgen na een periode van stress of ziekte

  Na een bijzonder stressvolle tijd of wanneer je herstelt van een ziekte kun je alle extra aandacht voor jezelf gebruiken.

  Toen Claudia Van Avermaet herstelde van een burn-out ging ze op zoek naar wat haar kon helpen om weer vol power in het leven te staan. Nu heeft ze haar persoonlijke tips verwerkt in een 7 weken-plan om onder meer je bloedsuikerspiegel, je hormonen en je immuunsysteem weer in balans te brengen.

  Door bewust te ademen, voldoende te bewegen en te focussen op natuurlijke voeding kun je je lichaam en geest helemaal resetten.

  Laat de stress los en hervind je energie!

 • Lezing Get STRONGER

Get stronger is een trainingsprogramma waarbij je samen met Claudia bouwt aan een sterker lichaam en een sterkere geest.

In het midden en aan het einde van elke week word je beloond met een ontspannende yogales of flow workout.

Er wordt vol aandacht aan het lichaam gewerkt. Dankzij praktische work-outs, weekmenu’s met lekkere en gezonde recepten en aandacht voor je geest kun je in een maand tijd helemaal fit worden.

30 dagen is niet lang, dus het wordt even op de tanden bijten, maar het is net voldoende tijd om slechte gewoontes af te leren en een gezonde basis op te bouwen.

Deze lezing brengt alle tips mee hoe je in 30 dagen start met een gezondere en strongere levensstijl!

KOOKWORKSHOPS:

 • Kookworkshop ‘Repower’, gezonde levensstijl
 • Kookworkshop ‘ Get Stronger’

THEMA BODY & MIND WORKSHOPS:

 • GET STRONGER WORK-OUTS (Pilates, conditie en vetverbranding) 60 min

Een beetje zweten kan nooit kwaad.

Deze Get Stronger work-out is een combinatie van yoga en pilates waarbij je telkens op een ander lichaamsdeel focust. Daardoor zal je lichaam vet verbranden en krijgt je metabolisme dus een boost. Het is belangrijk dat je ‘alles geeft’ tijdens je oefening, zodat je hartslag stijgt en er een zuurstoftekort komt in je bloed.

Na deze Get Stronger work-out herstelt je lichaam zich door exact dat hogere verbruik en blijf je ook na je work-out nog energie verbruiken. Dat heeft dan weer een positief effect op je vetverbranding en je uithouding.

 • REPOWER YOGA (Relax -en renew yoga) 60 min

Rust en ontspanning is even belangrijk als de inspanning.  In deze workshop leer ik jouw hoe aromatherapie je kan helpen ontspannen.  We trainen ons zenuwstelsel en we leren ons lichaam om terug te ontspannen met eenvoudige yoga-oefeningen.  Handige tips om lekker te slapen en mooie dromen te krijgen. Je komt helemaal in een zen cocon voor een moment voor jezelf.

Je lichaam heeft rust & herstel nodig om daarna terug vol ‘POWER’ in het leven te staan.

 • BOOST yoga (trainen van de 7 powerpunten uit boek POWERBOOST)
  60 min

We trainen de 7 Powerpunten in jouw lichaam voor een strakker & gezonder lichaam!

We combineren verschillende soorten yoga, dans & fitness dat alle powerpunten in jouw lichaam zal activeren en jouw een boost zal geven!

Een workshop met extra boost! We werken op de 7 Powerpunten in jouw lichaam.  Wil jij jouw lichaam in vorm krijgen en strakker? Deze workshop geeft jouw de kickoff van een extra gezond lichaam.  We doen een reeks oefeningen om jouw lichaam sterker te maken en we stimuleren tijdens deze oefeningen ook onze vetverbranding.  Iedereen staan we stevig en vol vertrouwen in het leven. Van kop tot teen een goed gevoel met liefde voor jouw lichaam!

Boek jouw lezing of workshop via thepowerloft@outlook.com